Turistlerin gözünden Ordu yaylaları

Kabadüz Kaymakamlığı ilçeye gelen yerli ve yabancı turist gurupların içerisinde düzenlediği fotoğraf yarışması turistlerden büyük ilgi görüyor.Ordu’nun en önemli yaylalarından birisi olan Çambaşı Yaylası’na gelen turist guruplarına yönelik düzenlenen “Tur

Turistlerin gözünden Ordu yaylaları

Kabadüz Kaymakamlığı ilçeye gelen yerli ve yabancı turist gurupların içerisinde düzenlediği fotoğraf yarışması turistlerden büyük ilgi görüyor.
Ordu’nun en önemli yaylalarından birisi olan Çambaşı Yaylası’na gelen turist guruplarına yönelik düzenlenen “Turistlerin Gözünden Ordu Yaylaları” fotoğraf yarışması etkinliği gezilere ayrı renk katıyor. Günün sonunda oluşturulan jüri tarafından ödüle layık görülen fotoğrafların sahiplerine bölgeyi simgeleyen yayla maket evleri veriliyor.
Kabadüz Kaymakamlığı’nın düzenlediği "Turistlerin Gözünden Ordu Yaylaları" fotoğraf yarışması sorumlusu İlçe Halk Eğitim Müdürü Cemalettin Türk, Ordu'nun güzel coğrafyasını yabancı gözüyle görmek için fotoğraf yarışması düzenlediklerini söyledi.
Guruplar arasında düzenledikleri fotoğraf yarışmasından olumlu dönüşler aldıklarını ifade eden Türk, "Ordu ilimizin çeşitli yayla ve beldelerini tanıtmaya çalışıyoruz. Yaptığımız etkinlikler sonucunda bize geri dönüşümler çok güzel. Buraya gelen insanların bizlere yansıyan pozitif enerjilerinden bunu anlıyoruz. Böyle bir coğrafyaya sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Tanıtımların olumlu dönüşleri oldukça bizlerde çok keyif alıyoruz" dedi.
Kabadüz Kaymakamlığı olarak bu tür etkinlikleri uzun süredir yaptıklarını belirten Türk, "Ordumuzun yaylalarını, beldelerini ve keşfedilmemiş yerlerini bundan sonrada farklı etkinliklerle tanıtmaya yapmaya devam edeceğiz. Umarım bu çalışmalarımız başarılı olur. Çünkü Ordu ve bu coğrafya hepimizin" diye konuştu.

İrem Güner, “İzmir’den Ordu’nun Çambaşı Yaylası’na ilk defa geliyorum. Bugün Çambaşı Yaylası’nı gezdik. Gezi içerisinde birde fotoğraf yarışması düzenlendi. Yarışma bizlere hem kültürel, hem de farkındalığı görmemizi sağladı. Bizlere bu imkanı sağlayan Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı’ya çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Jonathan Westenbroek, “Ordu’ya Hollanda’dan geldim. Çambaşı Yaylası’na gelmeden valilikte fotoğraf yarışmasını konuştuk. Burada olmaktan çok mutluyum. Çünkü müthiş bir manzara var. Türkiye’yi ve Türk insanlarını çok seviyorum” şeklinde konuştu.
Liviu Andreesu ise, “Burası sürekli güler yüzlü harika insanlara sahip çok yardım severler. Fotoğraf yarışmasına katıldık. Sürekli müthiş fotoğraflar çekiyoruz. Burası muhteşem, bu yarışmada olmaktan çok mutluyum” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel