Trabzon İl Özel İdare, heyelan bölgesini inceledi

Trabzon İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Nurettin Tandoğan ve beraberindeki heyet, şiddetli yağış sonucu heyelanların meydana geldiği Çarşıbaşı ilçesinde incelemede bulundu.Tandoğan, Plan Proje Müdürü Rıfat Kul, İl Genel Meclisi üyeleri İbrahim Ö

Trabzon İl Özel İdare, heyelan bölgesini inceledi

Trabzon İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Nurettin Tandoğan ve beraberindeki heyet, şiddetli yağış sonucu heyelanların meydana geldiği Çarşıbaşı ilçesinde incelemede bulundu.

Tandoğan, Plan Proje Müdürü Rıfat Kul, İl Genel Meclisi üyeleri İbrahim Öztürk ve Halil Kul, İlçe Özel İdare Müdürü Selim Kaya, Şantiye Şefi Harun Mutlu ve bazı birim amirleriyle önceki gün heyelanların oluştuğu Yavuz ve Kadıköy köylerinde incelemelerde bulundu.

Tandoğan, Yavuz grup yoluyla birlikte 8 köyün yolunda meydana gelen heyelanlar yüzünden ulaşımın aksadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Akşam saatlerine kadar ana arterleri ulaşıma açtık. Yavuz köyü Fatih Mahallesi ile Kaleköy köyünde 2 vatandaşın evleri heyelandan hasar gördü. İlgili kurum gerekeni yapacak. İl Özel İdaresi olarak yolların açılması, heyelanların atılması, yeni sanat yapılarının imalatı ve bozulan su hatlarının tamiratı gibi konularda gerekli tespitleri yaptık. Şu anda Çarşıbaşı'nda 5 iş makinesi ve 4 kamyonla heyelan temizleme çalışmalarını yürütüyoruz. Vakfıkebir, Beşikdüzü, Şalpazarı ve Akçaabat’ta da yine aynı çalışmaları yürütüyoruz."

aa_picture_20130927_690938_high.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel