TTSO’nun kaderi bu grupta

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Seçimleri 14 Şubat Cumartesi günü TTSO binasında gerçekleştirilecek. Seçimlere az bir süre kala en büyük yarışın 18.Grup olan Bilgisayarlar, Büro Makineleri, Elektronik ve İletişim cihazları grubunda geçeceği izleniyor. MÜS

TTSO’nun kaderi bu grupta

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Seçimleri 14 Şubat Cumartesi günü TTSO binasında gerçekleştirilecek. Seçimlere az bir süre kala en büyük yarışın 18.Grup olan Bilgisayarlar, Büro Makineleri, Elektronik ve İletişim cihazları grubunda geçeceği izleniyor.

MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ahmet Sarı ve TTSO Başkanı Şadan Eren arasında geçecek olan yarışta TTSO'nun en büyük rekabetinin yaşanacağı ve taraflardan herhangi birinin kaybetmesi ile TTSO'nun eski yönetimle mi devam yoksa yeni kişilerle mi devam edeceği belirlenecek.

Şadan Eren başkan yardımcısı Namık Somel ve Ak Parti Merkez ilçe başkan yardımcısı Münir Aydoğdu ile hareket ederken MÜSİAD başkanı Ahmet Sarı, ŞeKer Ertem ve Mustafa Zihni Serdar ile birlikte hareket ediyor.

Yarışı Şadan Eren ve ekibinin kazanması halinde eski yönetimin devam edeceği ortaya koyulurken bu grupta yarışı Ahmet Sarı ve ekibinin kazanması halinde TTSO da tarihi bir değişime gidileceği öngörülüyor.

Oy kullanacak üye sayısı ise 130.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel