TTSO'da devir teslim töreni

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TTSO) 21 Şubat'ta yapılan seçimler sonrası başkan seçilen Suat Hacısalihoğlu gerçekleştirilen teslim töreni sonrası görevi eski başkan Şadan Eren'den devraldı. Eski ve yeni yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu tör

TTSO'da devir teslim töreni

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TTSO) 21 Şubat'ta yapılan seçimler sonrası başkan seçilen Suat Hacısalihoğlu gerçekleştirilen teslim töreni sonrası görevi eski başkan Şadan Eren'den devraldı.

Eski ve yeni yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu törende konuşan Şadan Eren, geçmiş yönetimden 4 kişinin mevcut yönetim kurulunun içinde olduğunu ifade ederek “Görevden ayrılmalar sonrası yeni gelenler işe sıfırdan başlıyor. Ben hep benim tecrübem 10 ise 10+1 ile başlanması gerektiğini söyledim. Meclise de bu yüzden gelmek istedim. Şimdi de meclis başkanı oldum” dedi.

Ali Osman Ulusoy'la ilgili olarak ise Eren “Bizim ağabeyimizdir. Büyüğümüz olarak kalacaktır. Kendisinin birikimlerinden faydalanacağız. Ben Suat Bey'i bu yükü benim üzerimden aldığı için, bu cesareti gösterdiği için kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü İbrahim Özen'in seçimlere müdahil olup olmadığı konusuyla ilgili bir soruya ise, 'TTSO meclis üyelerinin tümü değerli arkadaşlardır. Bizim nasıl üniversitenin iradesine tesir etme şansımız yoksa üniversitenin, başka kurumların bizim oda üyelerimize tesir etme şansı yoktur. Seçimler bitmiştir. Bunları çok deşmenin altını karıştırmanın da Trabzon'a faydası yoktur. TTSO'da seçim araçtır amaç Trabzon'a hizmet etmektir. Basın mensuplarından da bu çerçevede bize yardımcı olmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu ise yaptığı konuşmada “Bu makamlar ekip halinde bir bayrak yarışı yapılan yerlerdir. Bizim de amacımız bayrağı daha üst seviyeye çıkarmaktır. Çalışmalarımızı bu çerçevede sıklaştıracağız. Bu şehri ne kadar sorunsuz hale getirirsek gelecek nesiller de buna bağlı olarak sorunsuz bir ortamda yaşayacaktır. Sayın Başkana bu devir teslim töreninden ötürü teşekkür ediyorum. Eski dönem başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin görevde devam ediyormuş gibi şehrin hassasiyetleri konusunda bize yardımcı olmalarını bekliyoruz” açıklamasını yaptı.

Hacısalihoğlu, Ali Osman Ulusoy'un onursal başkanlık konusunu ise Ulusoy ile görüştükten sonra değerlendireceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından pasta kesilirken, devir teslim törenine eski TTSO Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy'un katılmaması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler