TTSO'da büyük yarış başladı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyeleri seçimleri bu sabah 9.00'da başladı. Sandıklar kuruldu ve oy kullanımına başlandı.   Yoğun katılımın olduğu gözelenen seçimlerde  oy kullanma işlemi şu saat itibariyle devam ediyor.  Saat 17:00'e kadar sürecek

TTSO'da büyük yarış başladı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyeleri seçimleri bu sabah 9.00'da başladı. Sandıklar kuruldu ve oy kullanımına başlandı.  

 

Yoğun katılımın olduğu gözelenen seçimlerde  oy kullanma işlemi şu saat itibariyle devam ediyor.

 

Saat 17:00'e kadar sürecek oy kullanımının ardından seçimlerde 4900 TTSO seçmeni 35 grupta 93 meclis üyesini seçmek için mücadele edecek.

Ticaret Odası meclis üyeleri seçiminde renkli görüntüler de vardı. Meclis üyesi Tayfun Sezeroğlu oy kullanan üyelere karanfil hediye etti. Bu karanfillerin önemi ise bugünün sevgililer günü olması idi.

Sezeroğlu bu düşüncesi ile herkesin memnuniyetini kazandı.

Oy kullanma işlemleri devam ederken, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Ticaret Odası'na gelerek, burada üyelerle selamlaştı.

  • Oy kullanılan alanda şu saatlerde herkesin ortak konuştuğu konulardan biriside Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy'un bugün yerel gazetelere verdiği ilan olarak verdiği meclis tutanakları oldu. 
  • Meclis tutanaklarının bu şekilde yayınlanmasını çoğu meclis üyesi hoş karşılamadıklarını belirtti.  

Ve Ali Osman Ulusoy oy kullanmak için TTSO'ya geldi. Ulusoy'un en az 6 sandıkta oy kullandığı öğrenildi.  

17.20 itibari ile sandıklar açılmaya başlandı.

Gelişmeleri haber61'den takip edebilirsiniz...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel