Trabzon'un sorunlarını dinledi

Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği Siyasi Ataşesi Antony Renzullı Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek Başkan Şadan Eren ve yönetim kuruluyla bir süre görüştü.Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Eren, Renzulli'

Trabzon'un sorunlarını dinledi

Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği Siyasi Ataşesi Antony Renzullı Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek Başkan Şadan Eren ve yönetim kuruluyla bir süre görüştü.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Eren, Renzulli'nin daha önce de Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ettiğini söyledi.

 Eren, “Kendileri ABD Büyükelçiliği'nde ikinci katip ve aynı zamanda siyasi işler bölümüne bakıyorlar. Odamızı ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Sanıyorum, bölgenin genel durumu, ekonomi üzerine sohbetlerimiz olacak” dedi.

Birleşik Devletleri Büyükelçiliği Siyasi Ataşesi Antony Renzullı, ise, Trabzon'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Runzullı Trabzon'un Türkiye'de en sevdiği şehirlerden birisi olduğunu ifade ederek, siyasi ve iş çevrelerinden çeşitli isimlere de ziyaretlerde bulunduğuna işaret ederek, “Şehrin öncelikleri nelerdir, neler talep ediliyor, nelerle baş etmeye çalışıyorsunuz, bunları dinlemek isterim” diye konuştu.

Nurgül Günaydın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel