Trabzon'un Of ilçesinde birlik yemeği

Trabzon’un Of ilçesi Birlik köyünde düzenlenen iftar yemeğinde Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Murat Saral ve Jandarma Komutanı Üsteğmen Neşet Daler, köylülerle birlikte iftar açtılar.  Çok sayıda köylünün katıldığı iftar yemeğinde konuşan K

Trabzon'un Of ilçesinde birlik yemeği
Trabzon’un Of ilçesi Birlik köyünde düzenlenen iftar yemeğinde Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Murat Saral ve Jandarma Komutanı Üsteğmen Neşet Daler, köylülerle birlikte iftar açtılar. 
 
Çok sayıda köylünün katıldığı iftar yemeğinde konuşan Kaymakam Eren Arslan, “Güzel ilçemizin güzel bir köyünde adı ile Birlik mesaj veren Birlik Köyümüzde halkımızla bir arada olarak oruç açtık. Organizasyonu düzenleyen muhtarımıza ve bu güzel iftara katılarak birliktelik sergileyen köy halkına teşekkür ediyorum” dedi.
Çok sıcak ve samimi bir ortamda güzel bir iftar yaptıklarını belirten Of Belediye Başkanı Murat Saral ise “Ramazan ayının en önemli özelliklerinden biri olan birlikte iftar açma güzelliğini Birlik Köyümüzde güzel bir ortamda yaşadık. Güzel bir birlikteliğiniz var. Allah bu güzelliklerimizi bozmasın” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel