Trabzon'un içme suyu yenilenecek

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, merkeze bağlı köy ve beldelerine içme suyu sağlayan Karakaya Grup içme suyu şebekesinin yenileneceğini bildirdi.Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Karakaya grup içme suyu şebekesinin büyük bölümünün

Trabzon'un içme suyu yenilenecek

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, merkeze bağlı köy ve beldelerine içme suyu sağlayan Karakaya Grup içme suyu şebekesinin yenileneceğini bildirdi.

Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Karakaya grup içme suyu şebekesinin büyük bölümünün değiştirilmesi için başlattıkları proje çalışmasının devam ettiğini belirtti.

4 milyon lira maliyetli projenin İller Bankası ile ortaklaşa yürütüldüğünü ifade eden Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

"Üç ay önce yapımına başlanan ve 1 yılda tamamlanması öngörülen proje, 9 ay sonra teslim edilecek. Yapım ilahesinin de tamamlanması ile Karakaya grup içme suyu şebekesinin büyük bölümü yenilenecek, su artması büyütülecek ve su depolarının yenilenmesi ile iyileştirilme sağlanacak. Merkeze bağlı köy ve beldelerimizin içme suyu gereksinmelerini karşılayan şebekenin yenilenmesiyle yaşanan su sıkıntılarının da önüne geçmeyi amaçlıyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel