Trabzonlulardan Vali'ye ziyaret

Yaklaşık bir saat süren görüşmede Dernek Başkanı Davut İkinci ve dernek yöneticileri, Vali Salihoğlu'na derneğin kuruluşu ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.Ziyarette, Başkan Davut İkinci, Gümüşhane'de azımsanmayacak bir hemşehri potansiyelleri olduğunu

Trabzonlulardan Vali'ye ziyaret

Yaklaşık bir saat süren görüşmede Dernek Başkanı Davut İkinci ve dernek yöneticileri, Vali Salihoğlu'na derneğin kuruluşu ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyarette, Başkan Davut İkinci, Gümüşhane'de azımsanmayacak bir hemşehri potansiyelleri olduğunu Trabzon kökenli insanların, kendi kültürleri ile Gümüşhane kültürünü en iyi şekilde özümsemiş olduklarını belirterek temelde iki il halkının ortak kültüre sahip olduklarını vurguladı.

Başkan Davut İkinci, “Bizler de barış, kardeşlik ve kentlilik bilincimizle bu ortak yaşamı paylaşmak adına örgütlü halde bir araya geldik. Kendi toplumumuzla birlikte Gümüşhane' ye de hizmet etmek için var gücümüzle çalışarak, sizlerden ve Hemşerilerimizden aldığımız güç ve destekle yolumuza devam edeceğiz.” dedi. Başkan İkinci Kurban bayramı sonrası yapacakları Trabzonlular Gecesiyle ilgili olarak Vali Salihoğlu'na bilgi vererek kendilerinin de görüş ve önerilerini aldıklarını söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu ise, “Gümüşhane'de çok önemli bir görevi üstlenmişsiniz. Sosyal Devlet yapımız içinde böyle hemşeri derneklerinin de olması biz kamu görevlilerinin işlerini kolaylaştırıyor. Bir Trabzonlu olarak bilirim ki bizler vatansever ve misafirperver insanlarız. Kendi Kültürümüzle Gümüşhane Kültürünü buluşturmanız ve kaynaştırmanız çok önemlidir, tüm emeği geçenlere, yöneticilerinize teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel