Trabzonlu Ömer’in büyük başarısı!

Trabzon Merkeze bağlı en uzak okul olan Sayvan Köyü’de ki Sayvan Ortaokulu’nda okuyan Ömer Semavi Bekar, devlet okulları içerisinde Trabzon 1.si oldu.Sınavda tüm soruları yanıtlayan Ömer yanlızca 1 yanlış ve 99 doğru yaparak büyük bir başarıya imza attı.

Trabzonlu Ömer’in büyük başarısı!

Trabzon Merkeze bağlı en uzak okul olan Sayvan Köyü’de ki Sayvan Ortaokulu’nda okuyan Ömer Semavi Bekar, devlet okulları içerisinde Trabzon 1.si oldu.

Sınavda tüm soruları yanıtlayan Ömer yanlızca 1 yanlış ve 99 doğru yaparak büyük bir başarıya imza attı. Ömer bu başarıyla Trabzon’da devlet okulları arasında 1. , özel okullar dahil tüm okullar arasında 3. ve Türkiye genelinde de 657. oldu.

Ömer’in bu başarısında pay sahibi olan öğretmenlerinden biyoloji öğretmeni okul müdürü Fatih Akdoğan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “ Okulumuz Trabzon’a

ağlı olan en uzak okul konumunda. Geçtiğimiz yıl eğitim öğretim hayatına başlayan okulumuzda donanım ve öğretmen bakımından hala açık bulunmakta.Bu konuda Trabzon Valiliği ve Trabzon MEB iletişim halindeyiz. Okulun durumuna rağmen Ömer’in yakaladığı başarı da kesinlikle takdir edilmesi gereken bir durumdur. “ dedi.

Akdoğan ayrıca Ömer’in yakaladığı başarıyla Robert Koleji, Galatasaray Lisesi , Ankara Fen Lisesi ve İstanbul Fen Lisesi gibi okullara girebileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel