Trabzonlu Jet terzi

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde terzilik yapan Ömer Saka, yaklaşık bir saatte bir pantolon dikerek müşterisine teslim ediyor.Yaklaşık 25 yıldan beri terzilik yaptığını ve 1999 Gölcük depremi mağduru olarak geri dönüş yaptığını ifade eden Ömer Saka ''Mesleğ

Trabzonlu Jet terzi

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde terzilik yapan Ömer Saka, yaklaşık bir saatte bir pantolon dikerek müşterisine teslim ediyor.

Yaklaşık 25 yıldan beri terzilik yaptığını ve 1999 Gölcük depremi mağduru olarak geri dönüş yaptığını ifade eden Ömer Saka ''Mesleğe 1974 yılında başladım ve 1985 yılında kendime ait dükkân açarak Türkiye’nin değişik illerinde terzilik yaptım. Terziliğin her türünü elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. Bir pantolonu yaklaşık 1 saatte kesip, biçip, dikip müşteri çayını bitirmeden müşteriye teslim ediyorum. İstersem bir günde takım elbise dikip müşteriye teslim edebilirim. Vatandaş memnun olunca bende mutlu oluyorum. Bana teşekkür ettikleri zaman paranın hiçbir önemi kalmıyor. Tüm yorgunluğum müşteri memnuniyeti olunca ortadan kalkıyor” dedi.

Çarşıbaşı ilçesinde Esnaf Kredi Kooperatif başkanlığı görevini de yürüttüğünü ifade eden Saka “3 tane çocuğum var ve hiç birini bu mesleği öğretmedim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler