Trabzonlu gazeteci vefat etti

Yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle bir süredir tedavi gören 73 yaşındaki gazeteci Yılmaz Öztürk, İstanbul'daki evinde hayatını kaybetti. TGC üyesi de olan Öztürk'ün cenazesi, bugün öğle vakti Bostancı Altıntepe Camisi'nde kılınacak namazın ardından Kü

Trabzonlu gazeteci vefat etti

Yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle bir süredir tedavi gören 73 yaşındaki gazeteci Yılmaz Öztürk, İstanbul'daki evinde hayatını kaybetti.

TGC üyesi de olan Öztürk'ün cenazesi, bugün öğle vakti Bostancı Altıntepe Camisi'nde kılınacak namazın ardından Küçükyalı Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Trabzon'un Of ilçesinde 1936'da doğan Öztürk, gazetecilik mesleğine 1959'da Cumhuriyet Gazetesinde başladı. Öztürk, "Yeni İstanbul", "Yeni Gazete" ve "Şehir Gazetesi" gibi dergilerde çalıştı. Öztürk, Ajans70 adlı kuruluşun sahibiydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler