Trabzon'dan İsrail'e ilginç tepki

Şehir merkezindeki Pazarkapı mevkisinde lokanta işletmeciliği yapan Bekir Yılmaz, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını esnaf olarak kınadığını belirterek, ateşkes görüşmelerinin bir an önce başlamasını temenni ettiklerini söyledi. Saldırılar nedeniyle

Trabzon'dan İsrail'e ilginç tepki

Şehir merkezindeki Pazarkapı mevkisinde lokanta işletmeciliği yapan Bekir Yılmaz, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını esnaf olarak kınadığını belirterek, ateşkes görüşmelerinin bir an önce başlamasını temenni ettiklerini söyledi.

Saldırılar nedeniyle, lokantasında sattığı yabancı markalı bazı içecekleri ''protesto için'' artık satmayacağını ifade eden Yılmaz, ''Bizler esnaf olarak bu zulmü ve İsrail'e destek veren Amerika Birleşik Devletleri'nin ürünlerini boykot ediyoruz. Lokantamızda kullanmakta olduğumuz yabancı markalı bazı içecekleri menüden kaldırıyoruz'' dedi.

Yılmaz, daha sonra lokantasındaki yabancı markalı bazı içecekleri toplayarak iş yerinin önündeki sokağa döktü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel