Trabzon'da yürüyüş yolu çalışması

Beşirli ile Kemerkaya arasına yapılan 5- 6 km uzunluğundaki yürüyüş yolunun büyük bir kısmında dolgu ve betonlama çalışmaları tamamlandı. Beşirli ile Yalı Mahallesi arasındaki kısmın kauçuklama işlemi hava sıcaklığının 20 derecenin üzerine çıkmasının ardı

Trabzon'da yürüyüş yolu çalışması

Beşirli ile Kemerkaya arasına yapılan 5- 6 km uzunluğundaki yürüyüş yolunun büyük bir kısmında dolgu ve betonlama çalışmaları tamamlandı. Beşirli ile Yalı Mahallesi arasındaki kısmın kauçuklama işlemi hava sıcaklığının 20 derecenin üzerine çıkmasının ardından başlanacak. Yalı Mahallesi ile Kemerkaya arasında kalan kısmın betonlama ve dolgu çalışmaları ise devam ediyor. Bu yıl içerisinde tamamlanması planlanan yolun ilk kısmının Temmuz ayında bitirilmesi planlanıyor.

Trabzon Belediye Başkanı Dr Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu vatandaşların sahilden daha çok yararlanmalarına sağlamak amacıyla yapımına başladıkları yürüyüş ve gezinti yolunda çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini belirterek, “ Beşirli ile Kemerkaya arasında yapmayı planladığımız 5.6 km uzunluğundaki yolun büyük bir kısmında dolgu ve betonlama çalışmaları tamamlandı. Yürüyüş yolunun zemin kaplamasında kullanacağımız kauçuk malzemesinin serme çalışmaları havaların biraz daha ısınmasından sonra  başlayacak. 2 milyon TL ye mal olacak yürüyüş yolunu bu yıl içersinde tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunacağız. Sahilin yeşillendirilmesinden sonra yürüyüş yolunun da yapılmasıyla birlikte Trabzon halkı sahilde daha fazla yararlanacak” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler