Trabzon'da yerel seçime doğru

Şalpazarı Belediye Başkanı Mehmet Muhcu, AK Parti'ye Şalpazarı Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. İki dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten Muhcu, 29 Mart 2009'da yapılacak seçimlerde yeniden aynı göreve talip olarak, ada

Trabzon'da yerel seçime doğru

Şalpazarı Belediye Başkanı Mehmet Muhcu, AK Parti'ye Şalpazarı Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

İki dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten Muhcu, 29 Mart 2009'da yapılacak seçimlerde yeniden aynı göreve talip olarak, aday adaylığı başvurusunu AK Parti İlçe Başkanlığı'na yaptı.

Parti binasında gerçekleşen başvuruda partililere seslenen Muhcu, 1999 yılında Şalpazarı sevdasıyla yola çıktıklarını belirterek, ''Bu 10 yıllık süre içinde, ilçemize elimizden geldiği, gücümüzün yettiği nispette hizmet yapmaya çalıştık. Yaptığımız hizmetlerin daha çoğunu insanımızın hak ettiğini düşünerek bir dönem daha bu göreve, bu hizmete talip olduğumuzu bildirmek için şu anda üçüncü dönem için müracaatımızı yapıyoruz'' dedi.

Muhcu'nun adaylık başvurusunu teslim alan AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Nevzat Çabuk ise Muhcu'nun ilçeye güzel hizmetleri olduğunu ifade ederek, ''Bugüne kadar iki kişi İl Genel Meclisi, bir kişi de belediye meclis üyeliği için başvuruda bulunmuştur. Aldığımız başvuruları genel merkezimizin talimatları doğrultusunda partimizin ilgili birimlerine ulaştıracağız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler