Trabzon'da yerel seçim yarışı

CHP Akçaabat İlçe Örgütünde düzenlenen bayramlaşma töreninde, İlçe Başkanı Mustafa Nadir, emekli makine mühendisi Yavruoğlu'nun, partilerinin Akçaabat belediye başkan adayı olduğunu açıkladı. Akçaabat'ta, söz verdikleri gibi vizyon ve misyon sahibi bir ad

Trabzon'da yerel seçim yarışı

CHP Akçaabat İlçe Örgütünde düzenlenen bayramlaşma töreninde, İlçe Başkanı Mustafa Nadir, emekli makine mühendisi Yavruoğlu'nun, partilerinin Akçaabat belediye başkan adayı olduğunu açıkladı.

Akçaabat'ta, söz verdikleri gibi vizyon ve misyon sahibi bir adayla seçime giriyor olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Nadir, ''Akçaabat'ın sorunlarının yakasına yapışacağız. Diğer parti adaylarının karşısına değil, halkın huzuruna projelerimizle çıkıp kendimizi tanıtacağız. Seçim süresince hiçbir adayın noksanlıkları üzerine siyaset yapmayacağız'' dedi.

Nadir, Yavruoğlu'nun Bolu Köy Hizmetleri İl Müdürü iken emekli olduğunu belirtti.

Bayramlaşma törenine, CHP Trabzon Milletvekili Akif Hamzaçebi, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, CHP İl Başkanı Necip Yıldız ve partililer katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel