Trabzon'da yaralar sarılacak

AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan, Trabzon'da etkili olan sağanak yağışın verdiği zararla ilgili durumun Ankara boyutunu takip ettiklerini bildirdi.      Aykan, yaptığı yazılı açıklamada, küresel iklim değişikliği sürecinde genelde Türkiye'de, özel

Trabzon'da yaralar sarılacak

AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan, Trabzon'da etkili olan sağanak yağışın verdiği zararla ilgili durumun Ankara boyutunu takip ettiklerini bildirdi.
    

Aykan, yaptığı yazılı açıklamada, küresel iklim değişikliği sürecinde genelde Türkiye'de, özelde ise Karadeniz'de, son olarak da Trabzon'da meydana gelen taşkın ve sel felaketlerinin bir sürpriz olmadığını, bu gibi üzücü tablolarla sık sık karşılaşılabileceğini belirtti.
    

 Valilik ve belediyenin bütün gayret ve dikkatleriyle problemle ilgilendiğini ifade eden Aykan, şunları kaydetti:
     ''Konunun Ankara boyutunu takip etmekteyiz. Altyapı için İller Bankası, konut ve iş yerlerindeki hasarlar için Bayındırlık Müdürlüğümüz gerekli çalışmaları sürdürmektedir. Çalışmalar, Bayındırlık ve İskan Bakanımız sayın Mustafa Demir Bey'in direktifiyle sürdürülmektedir. Başbakanlık Acil Destek ve Bayındırlık Afet İşleri kaynaklarının kullanımı için gerekli teşebbüsler sürdürülmektedir. 
     Ayrıca TOKİ ile belediyemizin müşterek sürdürdüğü kentsel dönüşüm çalışmaları sürecinde Tabakhane ve Zağnos dereleriyle ilgili daha köklü ve radikal kararlar almamız gerektiği son felaketle bir kez daha bütün çıplaklığıyla ortaya çıkmıştır.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel