Trabzon'da tarihe makyaj

Trabzon'da 2011 Olimpiyatları öncesi tarihi eserler yeniden restore edilirken, şehir merkezindeki binaların dış cephelerindeki çirkin görüntüler ortadan kaldırılıyor. Şehir merkezinde çirkin görüntü veren binalar onarılarak restore edilmesi çalışması yoğu

Trabzon'da tarihe makyaj
Trabzon'da 2011 Olimpiyatları öncesi tarihi eserler yeniden restore edilirken, şehir merkezindeki binaların dış cephelerindeki çirkin görüntüler ortadan kaldırılıyor.

Şehir merkezinde çirkin görüntü veren binalar onarılarak restore edilmesi çalışması yoğun bir şekilde sürüyor. Özellikle binaların yanı sıra, binaların dış cephesinden sarkan telefon ve elektrik telleri gibi çirkin görüntüler de restorasyon çalışması ile ortadan kaldırılıyor.

VATANDAŞLAR MEMNUN

Trabzon şehir merkezinde binaların dış cephesindeki çirkin görüntülerin bu şehir insanına yakışmadığını kaydeden vatandaşlar, “Bu şehirde 2011 Olimpiyatları yapılacak, bu şehre o kadar turist ve sporcu gelecek. Şehrimizin göbeğindeki bu görüntüler Trabzon'a yakışmıyor, şimdilerde ise yapılan çalışmaları taktirle karşılıyoruz” dediler.

Kaynak: haber61 gazetesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel