Trabzon'da "pazarlık" rahatsızlığı ihbara dönüştü

Trabzon Ahlak Büro Amirliği'ne gelen ihbarda Çömlekçi ve İskenderpaşa mahallelerinde lokanta içerisinde yabancı uyruklu kadınlarla gelen müşteriler arasında para karşılığında ‘Fuhuş pazarlığı' yapılmasından rahatsız olan mahalle sakinleri 155 Polis İmdat

Trabzon'da "pazarlık" rahatsızlığı ihbara dönüştü

Trabzon Ahlak Büro Amirliği'ne gelen ihbarda Çömlekçi ve İskenderpaşa mahallelerinde lokanta içerisinde yabancı uyruklu kadınlarla gelen müşteriler arasında para karşılığında ‘Fuhuş pazarlığı' yapılmasından rahatsız olan mahalle sakinleri 155 Polis İmdat telefonlarını arayarak ihbarda bulunmaya başladı.

Bu ihbar üzerine soruşturma başlatarak 2. Sulh Ceza mahkemesinden arama ve el koyma kararı çıkartan polis, Çömlekçi Mahallesi ve İskenderpaşa Mahallelerinde bulunan Lokanta ve Cafelere müşteri gibi giderek fuhuş pazarlığını tespit etmeye başladı. Lokanta ve Cafelerde kadınların pazarlandığı ve para karşılığında fuhuş yapıldığını gören müşteri kılığındaki polisler, dışarıda bekleyen arkadaşlarına haber vermesi sonucu iki mahallede toplam N.T (49) E.B (28) A.Ş (77) K.D (24) T.D (28) J.K (23) isimli 6 yabancı uyruklu hayat kadını göz altına alınırken, bu kadınlarla fuhuş pazarlığı yapan S.E (21) T.Ş (39) ve Y.Ş (70) isimli 3 erkek de göz altına alındı. Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı ahlak Masası Büro amirliği ekipleri tarafından göz altına alınan N.T, E.B, A.Ş, K.D, T.D, J.K isimli hayat kadınları yapılan sorgulamalarının ardından fuhuş'a teşvik, aracılık etmek ve yer temin ettikleri iddiasıyla çıkarıldıkları mahkeme tarafından sınır dışı edilmek üzere yabancılar Şube Müdürlüğüne teslim edilirken fuhuş pazarlığı yapan S.E, T.Ş ve Y.Ş isimli erkekler serbest bırakıldı..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler