Trabzon'da otopark ücretleri

Alınan kararlar Ak Partili ve CHP meclis üyeleri tarafından anında onaylandı. Belediye mücavir alanlarındaki yapılaşmayı denetmek amacıyla belediyenin 2010 yılı bütçesinden iki adet araç alınması onaylandı. Çarpık yapılaşmayı önlemek amacıyla kurulacak ol

Trabzon'da otopark ücretleri

Alınan kararlar Ak Partili ve CHP meclis üyeleri tarafından anında onaylandı. Belediye mücavir alanlarındaki yapılaşmayı denetmek amacıyla belediyenin 2010 yılı bütçesinden iki adet araç alınması onaylandı.

Çarpık yapılaşmayı önlemek amacıyla kurulacak olan denetleme ekibinin kullanacağı araçların alımı meclis üyelerinin oyuyla kabul edildi.

Toplantıda ayrıca otopark ücretsiz olacak 1 saat 4 TL, 2 saat 6 TL, 3 saat 10 TL,  saatten kapanışa kadar ise 15 TL olarak belirlendi.

Engelliler için ilk üç saat bedava olurken resmi araçlardan ücret alınmayacak. İkinci bölgede yer alan otoparklarda ise ilk 20 dakika ücretsiz olup 1 saat 2 TL, 2 saat 3 TL,3 saat 4 TL, 3 ile 6 saat arası 5 TL, 6 saatten kapanışa kadar 7 TL olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel