Trabzon'da örnek proje

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Özel Köşk Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.  Açılışa hazırlanan merkezin sahibi iş adamı Metin Samancı ve Genel Müdür Tuncay Vanlı

Trabzon'da örnek proje

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Özel Köşk Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.  

Açılışa hazırlanan merkezin sahibi iş adamı Metin Samancı ve Genel Müdür Tuncay Vanlı ile merkezi gezerek bilgi aldılar.
 
ÖRNEK PROJE SEKTÖRDE TRABZON’U ÜLKEMİZDE ÖNE ÇIKARACAK
 
TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu 5 yıldız konforundaki Özel Köşk Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin sadece bölgenin değil ülkenin örnek yatırımlarından biri olduğunu ifade ederek yatırım sahibi iş adamı Metin Samancı’yı tebrik etti. Çok farklı bir sektöre adım atan iş adamı Metin Samancı’nın aslında büyük bir hizmeti bölgeye kazandırdığını söyleyen Hacısalihoğlu, “Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezleri ülkemizde geliştirilmesi gereken bir sektör. Bu sektörde ülkemizin en güzel ve örnek yatırımı Trabzon’da yapıldı. Bu örnek yatırım ilimizde Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezlerinin artmasına öncülük edeceğine inanıyorum.” dedi.
 
CENNET KARADENİZDE AVRUPA STANDARTLARINDA
 
İş adamı Metin Samancı Özel Köşk Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için hiçbir harcamadan kaçınılmadığını 5 yıldız konforunda bir yaşam alanı oluşturduklarını söyledi. Uluslararası kriterlerin sağlandığı merkezin sadece bölgeye değil ülkenin dört bir yanına hizmet vereceğini belirtti. Merkezde son hazırlıkların tamamlandığını ve büyük ilgi gördüklerini söyledi.  
 
Karadeniz’in yeşil doğası ve deniz manzarasına sahip olan merkezin aynı zamanda Ulu önder Atatürk’ün köşkünün bulunduğu mevkide projenin hayata geçirildiğini aktaran İş adamı Metin Samancı,  “Cennet Karadeniz’de Avrupa standartlarında Özel Köşk Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Türkiye’de tek. Biz standartlar üstü bir hizmet vermeye soyunduk. Turizm Bakanlığı tarafından 4 yıldız statüsü verildi. Projede yok yok. Havuz, sauna, spor salonları, Türk hamamları, kişisel bakım üniteleri ve sayamadığımız daha birçok olanaklarımız var. Ve her şey hijyen. Mutlu olmak ve mutlu etmek için projede eksik bırakmadık.”
 
SADECE 106 KİŞİLİK PROJEYE BAŞVURULAR BAŞLADI.
 
Özel Köşk Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Genel Müdürü Tuncay Vanlı gezilen merkez hakkında bilgi verdi. Merkezin 55 yaş üstü ve 106 sağlıklı insana hizmet vermek için planlandığını söyledi.   Merkezin yüksek fiziksel koşullar yanında sosyal imkânlarla da donatıldığını aktaran Vanlı Samancı Özel Köşk Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşamlarına devam edecek insanların asla ailelerinden kopmayacaklarını aksine daha fazla ilişkide olmalarına imkan sağlandığını aktardı.
 
AİLE İLE BAĞLAR KOPMUYOR AKSİNE ARTIRILIYOR
 
Merkezin 24 saat canlı kameralar ile aileleri tarafından izlenmesinin olanaklı olduğunu kaydeden Vanlı, “ Merkezimizde kalanların birinci derecede yakınları özel bir şifre ile örneğin sabah kahvaltı salonumuza bulundukları yerden internet üzerinden bağlanarak yakınlarını izleyebilecekler.” dedi.
 
PROJE ATATÜRK’ÜN KARADENİZ’DE EN ÇOK SEVDİĞİ SOĞUKSUDA YAPILDI
 
Trabzon’un en gözde mekanı Atatürk Köşkü mevkiinde bulunan merkezin şehir manzaralı restoranının birinci sınıf kalitede planlandığını hatırlatan Vanlı, “Amacımız bu merkezimizde barınanları yakınları ile sıcak bir ortamda buluşturmaktır. Örneğin aile yakınları ile Akşam yemeğini birlikte yeme imkanı bulacaklardır. ”şeklinde konuştu.
 
24 SAAT SAĞLIK HİZMETİ, ANLAŞMALI HASTENELER İLE KONTROL MAKSİMUMDA
 
Merkezde 24 saat doktor ve hemşire ekibinin yanı sıra alanlarında yetiştirilmiş uzman personeller ile hizmet verileceğini aktaran Genel Müdür Tuncay Vanlı ilk ekibin altı aylık bir eğitimi tamamladığını aktardı. Vanlı, “Türkiye’de ve dünyadaki örnek yaşlı Bakın ve Rehabilitasyon merkezlerini inceledik. Bu merkezlerdeki uygulamaları birebir kurucumuz iş adamı Metin Samancı ile birlikte gördük. Ve bu çalışmalar sonunda en iyi ve donanımlı merkezi Trabzon’a kazandırdık. Şundan emin olabilirsiniz, bu merkezin ayarında ülkemizde başka bir Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi yok.”
 
Modern yaşam içinde koşuşturmaca içinde devam eden günlük hayatın içinde aile büyüklerinin ister istemez yalnızlaştığını bununda Alzheimer hastalığına sebebiyet verdiğine işaret etti. Merkezin sağlık kuruluşları ile anlaşmalı olduğunu anımsatan Vanlı gelen istekleri karşılamak amacıyla az da olsa Alzheimer hastaları içinde 22 kişilik bölüm ayrıldığını aktardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler