Trabzon'da muayeneden darp çıktı

Trabzon’da doktora muayene olmak için giden kadının akrabaları tarafından darp edildiği ortaya çıktı. Tonya İlçesi Orta mahallede önceki gün meydana gelen olayda Tonya Devlet hastanesine başka bir hastalığı nedeniyle tedavi için giden 48 yaşındaki Y.B isi

Trabzon'da muayeneden darp çıktı

Trabzon’da doktora muayene olmak için giden kadının akrabaları tarafından darp edildiği ortaya çıktı. 

Tonya İlçesi Orta mahallede önceki gün meydana gelen olayda Tonya Devlet hastanesine başka bir hastalığı nedeniyle tedavi için giden 48 yaşındaki Y.B isimli kadın’ı muayene eden doktor kadının vücudunda darp izlerine rastlayınca durumu polise bildirdi.

Doktorun haber vermesi üzerine ifadesi alınan Y.B isimli kadın verdiği ifadesinde,’ 24.11.2013 tarihinde tavuklarım akrabalarımın bahçesine girdi. Eşimin açmasının çocukları tavuklarıma taş attı. Bu yüzden tartıştık. Beni döverek darp ettiler.

Kendilerinden şikayetçiyim’ diye belirtti. Kadının şikayeti üzerine göz altına alınan U.B, A.B, G.B, ve H.B  isimli kişiler göz altına alınarak Tonya İlçe Emniyet Amirliğine getirildi. Alınan ifadelerinin ardından savcılığın talimatıyla serbest bırakıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel