Trabzon'da kuyruk çilesi

Alım yerinde kantarların bozuk olması, üreticicinin oturacak bir yerinin ve ihtiyaçlarını karşılayacak bir mekânın olmamasından dolayı üreticiler dün TMO olay çıkardı. BU NEBİCİMİ ADALET Trabzon toprak mahsulleri ofisinin Arsin merkezde bulunan alım depos

Trabzon'da kuyruk çilesi
Alım yerinde kantarların bozuk olması, üreticicinin oturacak bir yerinin ve ihtiyaçlarını karşılayacak bir mekânın olmamasından dolayı üreticiler dün TMO olay çıkardı.

BU NEBİCİMİ ADALET
Trabzon toprak mahsulleri ofisinin Arsin merkezde bulunan alım deposunda yaşananlar üreticiyi çileden çıkarttı. Fındık üreticisi gece geç saatlerden beri oluşturduğu kuyruklarla fındığını teslim etmek için sıra beklemeye başladı.5 tartıdan 4 bozuk olması nedeni ile uzun kuyruklar oluştu.

Fındık üreticileri TMO' un fındık aldığı yerde su tuvalet çöp konteyneri oturacak yerin olamamış ve vatandaşları çamurun içine mahkûm edilmesinden dolayı tepki gösterdiler. Üreticilerden Yusuf Sağır, burada şu anda üretici zulüm çekiyor. Kahrımdan ve bu bölgede yaşayan devletçi biri olarak ağladım.

Karadeniz insanı bunu hak etmedi. Hiç bir zaman devletine milletine karşı gelmedi. Bunun bedeli bu olmamalıydı" derken üreticilerden Selahattin Aydın, "Şeker hastasıyım. Eşimle beraber burada geldik sabah saat 4 den beri bekliyorum. Sayın milletvekili Mustafa Cumhur gelsin bizim sıkıntımızı görsün.
Oy zamanı gelip konuştu şimdi nerede. Bizim burada çektiğimiz sıkıntı Ak partiyi aklamaya yeter." İfadelerini kullandı. Üretici Orhan Çolak da, "bizi bu hale düşürenleri Allah'a havale ediyorum. Burada ne su ne ihtiyacımızı karşılayacak hiçbir yer yok çamur ve pisliğin içerisindeyiz. Allah bu çileyi bize reva görenlere daha büyük çile versin.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel