Trabzon'da kavşak yapımı

Trabzon'da 20 Kasım tarihinde Tabakhane Deresi'nin taşmaması için Trabzon Belediyesi ekipleri tarafından Piyasa Meydanı kavşağındaki asfaltın kırılması ile selin önüne geçilmişti. Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu olayın ardından Trabz

Trabzon'da kavşak yapımı

Trabzon'da 20 Kasım tarihinde Tabakhane Deresi'nin taşmaması için Trabzon Belediyesi ekipleri tarafından Piyasa Meydanı kavşağındaki asfaltın kırılması ile selin önüne geçilmişti.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu olayın ardından Trabzon'a gelen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'e konuyla ilgili bilgi vermiş ve kavşağın altından geçen derenin genişletilerek yeni bir düzenlemenin yapılmasını istemişti.
Halen kontrollü olarak ulaşıma açık olan kavşağın yeniden yapılması ve yolun altından geçen Tabakhane Deresi'nin çapının genişletilerek düzenlenmesi konusunda çalışmalara başlandı. Trabzon Belediyesi ile Karayolları ekipleri tarafından yer tespiti yapıldı ve inşaat çalışmalarına birkaç gün içinde başlanacağı belirtildi.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kavşağın yapılırken altından geçen derenin de çapının genişletileceğini ifade ederek, “Pazarkapı Mahallesi'nde bulunan Karayolları'na ait kavşağın altından Tabakhane Deresi geçiyor. Bu derenin çapı küçük olduğu için taşmaların yaşanması söz konusu idi. 20 Kasım tarihindeki yağışların ardından derenin çapının suyu taşımaması nedeniyle kavşağın yarılarak suyun içinde bulunan hafriyatın dışarı çıkartılması sağlanmıştı. Biz bu derenin çapının genişletilmesini de talep ettik. Bu konuda şehrimize gelen ve olay yerine giderek incelemelerde bulunan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'e taleplerimizi ilettik. Onların desteğiyle birlikte ve Karayolları yetkililerinin uğraşlarıyla taleplerimiz doğrultusunda bir düzenlemeye yapılıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel