Trabzon'da iş makinesi 5.katta çıktı

Trabzon'da Karayollarınca yürütülen kavşak genişletme çalışmaları sırasında kamulaştırılan apartman, vinç yardımıyla binanın en üst katına çıkarılan iş makinesiyle yıkılıyor. Karayollarınca Ayasofya Mahallesi'nde yürütülen kavşak genişletme çalışmaları sı

Trabzon'da iş makinesi 5.katta çıktı
Trabzon'da Karayollarınca yürütülen kavşak genişletme çalışmaları sırasında kamulaştırılan apartman, vinç yardımıyla binanın en üst katına çıkarılan iş makinesiyle yıkılıyor.
 
Karayollarınca Ayasofya Mahallesi'nde yürütülen kavşak genişletme çalışmaları sırasında, yol güzergahında kamulaştırılan 5 katlı iki binanın yıkımı için çalışma başlatıldı.
 
Taşeron firma tarafından yürütülen yıkım çalışmaları sırasında görev yapan iş makinesi, vinç yardımıyla binanın en üst katına çıkarıldı. İş makinesinin operatörü Bayram Kazancı, binayı üst kattan alt katlara doğru yıkmaya başladı.
 
Kazancı, yaptığı açıklamada, binaların yerine kavşak yapılacağını, Karayollarınca istimlak edilen iki binanın yıkımına başladığını söyledi.
 
Kazancı, 4-5 katlı, yüksek binaların üst katlarına uzanacak iş makinesi olmadığını bu nedenle yıkıma üst kattan başladıklarını belirterek, "Vinç yardımıyla iş makinesini üst kata çıkarıp yıkımı bu şekilde yapıyoruz. Binayı ikinci kata kadar, yani iş makinesinin uzanacağı yüksekliğe kadar indirdikten sonra bırakıyoruz. Daha önce Trabzon Havalimanı ile Ordu'da kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında 5-6 binayı aynı yöntemle yıkmıştık" diye konuştu.
 
Yöntemin biraz tehlikeli olduğunu ifade eden Kazancı, "Başka imkan olmadığı, kompresörle yıkım zaman aldığı için böyle yıkım yapıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler