Trabzon'da internet felç oldu

Trabzon'da dün akşamdan beri devam eden internetteki sorun Telekom yetkilileri tarafından halen daha giderilemedi.  İnternete erişiminin olmamasından dolayı haber61.net'te haber girmekte sorun yaşıyor.  TELEKOM'A TEPKİ VARDün akşamdan beri Trabzon genelin

Trabzon'da internet felç oldu

Trabzon'da dün akşamdan beri devam eden internetteki sorun Telekom yetkilileri tarafından halen daha giderilemedi.  İnternete erişiminin olmamasından dolayı haber61.net'te haber girmekte sorun yaşıyor.

 

 

TELEKOM'A TEPKİ VAR

Dün akşamdan beri Trabzon genelinde internet erişiminin olmaması milleti çileden çıkardı. Telekom bazı yerlerde şebeke sorunu çözerken, bazı yerlerde sorunun halen daha giderememesi  tepkilere neden oldu.

 

BU TEKNOLOJİ ÇAĞINDA BU SORUN

Vatandaşlar yaşanan bu sorun karşısında adete çileden çıktı, bu çağda yaşanan bu sorunu kabul edemeyeceklerini, “Telekom'un bir an önce bu sorunu gidermesi gerekiyor, çünkü çok büyük mağdur olduk. Dün akşam başlayan bu sorunu bu saate kadar aşılmalıydı. Şuan Trabzon'un büyük bir kısmında internet erişimi yok, sorunun acil bir şekilde çözülmesi gerekiyor” diyerek tepkilerini gösterdiler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel