Trabzon'da huzur toplantısı

Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, Emniyet Müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin katılımıyla Gülbaharhatun Polis Merkezi mıntıkasında bulunan 17 mahallenin muhtarıyla huzur toplantısında bir araya geldi. Soğuksu mahallesindeki tarihi Atatürk Köşkü'nün

Trabzon'da huzur toplantısı

Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, Emniyet Müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin katılımıyla Gülbaharhatun Polis Merkezi mıntıkasında bulunan 17 mahallenin muhtarıyla huzur toplantısında bir araya geldi.

Soğuksu mahallesindeki tarihi Atatürk Köşkü'nün bahçesinde yapılan toplantıda konuşan İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, devletin kendilerine verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirme çabası içerisinde olduklarını belirterek asayiş konusunda başta muhtarlar olmak üzere her kesimden destek beklediklerini kaydetti.


Kentin huzuru için herkese büyük görevler düştüğünü vurgulayan Boz, “Biz istiyoruz ki Trabzon güvenilir bir kent olsun. Herkesin rahatlıkla gelip yatırım yapabildiği ve buraya para bırakabildiği bir ortam olsun. Bütün mücadelemiz bu. Bu konuda sizlerin desteği de bizim çok önemli” dedi.


Toplantıya katılan muhtarlar, Emniyet Müdürü Boz'dan görev yaptıkları mahallelerdeki asayiş konularında çeşitli taleplerde bulundu. Muhtarlar, okul önlerinde asayiş, yollarda kontrolsüz bir şekilde seyreden motosikletler ile mahalle aralarında açıkta içki içilmesi gibi konularda daha sıkı tedbirler alınmasını isterken, 1 ve 2 nolu Beşirli mahallesi muhtarları ise mahallelerine karakol kurulmasını talep etti.


Huzur toplantısına Emniyet Müdür yardımcıları Bülent Bakış, Akın Şener, Asayiş Şube Müdürü İsa Yılmaz, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Burhan Turan, Trafik Şube Müdürü Selahattin Hak, Gülbaharhatun Polis Merkezi Komiseri Bahadır Barakalı ile 17 mahallenin muhtarı katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel