Trabzon'da hırsızdan ilginç savunma!

Trabzon’da bir kişinin iş yerinden telefon çaldığı gerekçesiyle kayıp telefonla yakalanan şüpheli, üzerinden çıkan telefonun cebine nasıl girdiğini hatırlamadığını savundu.    Pazarkapı Mahallesi'ndeki bir benzin istasyonunda pompacı olarak çalışan A.K.,

Trabzon'da hırsızdan ilginç savunma!

Trabzon’da bir kişinin iş yerinden telefon çaldığı gerekçesiyle kayıp telefonla yakalanan şüpheli, üzerinden çıkan telefonun cebine nasıl girdiğini hatırlamadığını savundu.

    Pazarkapı Mahallesi'ndeki bir benzin istasyonunda pompacı olarak çalışan A.K., odasında uyurken şarja takılı olan bin 500 TL değerindeki telefonunun uyandığında yerinde olmadığı fark etti. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen A.K., kendisi uyurken odaya giren bir şansın telefonunu alarak iş yerinden uzaklaştığını gördü. Mağdurun haber vermesi üzerine çalışma başlatan polis, şüpheli S.G.’yi yakaladı. Polis merkezine getiren şansın üzerinden çıkan kayıp telefon sahibine teslim edildi.

    Şüpheli S.G., alkol ve tiner kullandığını, olay saatinde telefonunun şarjı bittiği için benzinliğe gittiğini, odaya girdiğinde şahsın uyuduğunu gördüğünü ve etrafta şarj cihazı aradığını, bulamayınca da olay yerinden ayrıldığını savundu. Üzerinden çıkan A.K.’ye ait telefonun cebine nasıl girdiğini bilmediğini iddia eden şüpheli S.G., hırsızlık suçlamalarını kabul etmedi.

    Mağdurun şikayetçi olmadığı olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel