Trabzon'da gözaltı sayısı 96 oldu

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaklaşık 3 aylık çalışmanın ardından Çömlekçi semtindeki 6 otele ve bazı evlere düzenlediği eş zamanlı operasyonda, 54 yabancı uyruklu kadın ile bu kadınlara para karşılığı fuhuş yaptırdıkları ön

Trabzon'da gözaltı sayısı 96 oldu

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaklaşık 3 aylık çalışmanın ardından Çömlekçi semtindeki 6 otele ve bazı evlere düzenlediği eş zamanlı operasyonda, 54 yabancı uyruklu kadın ile bu kadınlara para karşılığı fuhuş yaptırdıkları öne sürülen 3 yabancı uyruklu kadın ile 29 Türk gözaltına alınmıştı.

Operasyonları sürdüren polis ekipleri, yabancı uyruklu 5 kadın ile bu kadınları para karşılığı erkeklerle birlikte olmaya zorladığı öne sürülen 4 Türk ile yabancı uyruklu bir kadını daha gözaltına aldı.
Yabancı uyruklu kadınların bazılarının hamile olduğu, olaya ilişkin gözaltına alınan kişilerin sorgularının sürdüğü kaydedildi.

-POLİSE YAKALANMAMAK İÇİN İLGİNÇ YÖNTEMLER GELİŞTİRDİLER-

Bu arada, fuhuşu yapıldığı iddia edilen otellerde işletmecilerin, polise yakalanmamak için ilginç yöntemler geliştirdikleri ortaya çıktı.
İşletmecilerin, fuhuş yaptırılan kadınları, kalorifer peteği ya da gardırop görünümündeki küçük kapılardan girilen ve sadece 2-3 kişinin kalabileceği bölümlerde sakladıkları tespit edildi.

Bunun yanında, işletmelere alarm sistemi kurulduğu, polisin operasyon yapacağı ihbarının alınmasıyla bir görevlinin alarmı çalıştırdığı, bu sayede kadınların gizli bölmelere saklanmasının sağlandığı belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel