Trabzon'da dolmuş tartışması

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ile KTÜ Tıp Fakültesi dolmuş durağında çalışan bir grup sürücü, Trabzonspor Tesisleri durağındaki minibüslerin kendi güzergahları üzerinde bulunan Forum Alışveriş Merkezi önünden yasal olmayan bir şekilde yolcu aldıklar

Trabzon'da dolmuş tartışması
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ile KTÜ Tıp Fakültesi dolmuş durağında çalışan bir grup sürücü, Trabzonspor Tesisleri durağındaki minibüslerin kendi güzergahları üzerinde bulunan Forum Alışveriş Merkezi önünden yasal olmayan bir şekilde yolcu aldıklarını iddia ederek alış veriş merkezi önünde basın açıklaması yaptı.

Forum Alışveriş Merkezi'nin dışında minibüslerle toplanan sürücüler, klakson çalarak alışveriş merkezinin önündeki alana girmek istedi ancak polisin engeliyle karşılaştı.

Bunun üzerine yaya olarak alışveriş merkezinin önüne gelen sürücüler, Trabzonspor Tesisleri hattında çalışan minibüslerin kendi güzergahları üzerinde yasal olmayan bir şekilde yolcu aldıklarını ileri sürerek buna izin verdiği gerekçesiyle alışveriş merkezinin yönetimi ve Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanını kınayan bir açıklama yaptı.

Çevik kuvvet ekiplerinin de olay çıkması ihtimaline karşı hazır bulunduğu açıklama sonrasında sürücüler olaysız bir şekilde dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel