Trabzon'da dev kruvazer!

Trabzon’da dev kruvazer.Turist taşıyan dev  yolcu gemisi Trabzon limanına demir attı. İçinde 110 yolcusu bulunan ve Trabzon limanına, Riviera Majuto isimli Marshall Cumhuriyeti bayraklı dev kruvazer gemisi sabah saatlerinde demir attı.Karadeniz ülkeleri g

Trabzon'da dev kruvazer!

Trabzon’da dev kruvazer.

Turist taşıyan dev  yolcu gemisi Trabzon limanına demir attı. İçinde 110 yolcusu bulunan ve Trabzon limanına, Riviera Majuto isimli Marshall Cumhuriyeti bayraklı dev kruvazer gemisi sabah saatlerinde demir attı.

Karadeniz ülkeleri gezisinde bugünkü durağı Trabzon olan gemi akşam saatlerinde Trabzon limanından ayrılacak.

Trabzon’a demir atan Amerakan turist gemisi  Riveira Majuto adlı yolcu gemisi, İtalya Fincantieri tersanesinde sipariş edildi. 1260 yolcu kapasiteli gemi 66,084 gros ton ağırlığında ve Mayıs 2012de denize indirildi. Gemide 626 kabin ve suit 580 özel balkonu bulunuyor. Yolcu gemisinde bulunan turistlerin  bu gün Trabzon Ayasofya Müzesini de ziyaret etmesi bekleniyor.

2-(2).jpg

3.20130801133316.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel