Trabzon'da boksör bıçaklandı

Trabzon'da çıkan kavgada, iki gün sonra milli kampa katılmayı planlayan milli boksör Çetin Özdemir ile arkadaşı bıçakla yaralandı.      Alınan bilgiye göre, Kemerkaya Mahallesi Uzun Sokak'ta, milli boksör Çetin Özdemir (20) ve arkadaşı Bayram Çelik (21) i

Trabzon'da boksör bıçaklandı

Trabzon'da çıkan kavgada, iki gün sonra milli kampa katılmayı planlayan milli boksör Çetin Özdemir ile arkadaşı bıçakla yaralandı.
    

Alınan bilgiye göre, Kemerkaya Mahallesi Uzun Sokak'ta, milli boksör Çetin Özdemir (20) ve arkadaşı Bayram Çelik (21) ile bir grup genç arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.
     T

artışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, gruptakilerden Onur S. (21), Özdemir ile Çelik'i bıçakla yaraladı.
    

Özdemir ile Çelik, Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi edildikten sonra taburcu edildi.
    

Gözaltına alınan Onur S'nin sorgusunun sürdüğü, kavgaya karıştığı iddiasıyla yakalanan Emre T. (19), Zeki T. (25), Ömür M. (19), Muhsin T. (26) ile Sinan T'nin (18) emniyetteki sorgularının ardından serbest bırakıldığı bildirildi. 

Olayda yaralanan milli boksör Çetin Özdemir'in Erzurum Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü 3. sınıfta okuduğu ve yarıyıl tatili dolayısıyla memleketi Trabzon'da bulunduğu öğrenildi.
    

57 kiloda büyükler üniversitelerarası dünya üçüncülüğü, 50 kiloda yıldızlar Avrupa şampiyonluğu ve dünya ikinciliği bulunan Özdemir'in iki gün sonra Bulgaristan'da yapılacak turnuvaya hazırlanmak için milli takım kampına katılmayı planladığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel