Trabzon'da bir yenilik daha

Atatürk Alanı (Meydan)-Fatih arasında yapılması planlanan hafif raylı sitemin proje yapım sözleşmesi bugün Trabzon Belediyesi'nde imzalandı.İmza töreninde Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ile İstanbul Ulaşım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çakır hazır

Trabzon'da bir yenilik daha

Atatürk Alanı (Meydan)-Fatih arasında yapılması planlanan hafif raylı sitemin proje yapım sözleşmesi bugün Trabzon Belediyesi'nde imzalandı.

İmza töreninde Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ile İstanbul Ulaşım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çakır hazır bulundu. Başkan Canalioğlu, imza töreninde yaptığı konuşmada, "Yaptığımız projelerle Trabzon'u geleceğe hazırlıyoruz.

2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları'nın Trabzon'da yapılacak olması bu kentin önemini bir kat daha artırmıştır. Belediye olarak bizim hedefimiz Trabzon'un varolan misyonunu vizyona taşımaktır” dedi.

Hafif Raylı Sistem Projesi ile ilgili olarak da bilgi veren Canalioğlu “Bu projeyi 2009 yılında hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bu projenin Trabzon'a, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Uygulama projesinin ihalesini kazanan İstanbul Ulaşım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çakır ise projenin 5 km'lik bir hat olduğunu ve 195 gün süre içerisinde tamamlanıp teslim edileceğini belirterek, söz konusu projenin ihale bedelinin 254 milyon 500 bin TL olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel