Trabzon'da belediyeden "okul" kıyağı!

2013-2014 eğitim ve öğretim yılının başlayacağı 16 Eylül 2013 Pazartesi günü Trabzon Belediyesi otobüsleri vatandaşları ücretsiz taşıyacak. Okulların açılmasıyla ayrı bir heyecan yaşayacak tüm öğrenci ve vatandaşlara katkıda bulunmak amacıyla böyle bir ka

Trabzon'da belediyeden "okul" kıyağı!


2013-2014 eğitim ve öğretim yılının başlayacağı 16 Eylül 2013 Pazartesi günü Trabzon Belediyesi otobüsleri vatandaşları ücretsiz taşıyacak. Okulların açılmasıyla ayrı bir heyecan yaşayacak tüm öğrenci ve vatandaşlara katkıda bulunmak amacıyla böyle bir karar aldıklarını kaydeden Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, eğitim ve öğretime desteklerini bundan sonra da sürdüreceklerini söyledi.


Gümrükçüoğlu, “16 Eylül Pazartesi günü ders zili çalıyor. Tüm öğrenci ve veliler gibi biz de heyecanlıyız. Bu heyecana ortak olmak için öğrencilerimizin ders başı yapacağı ilk gün tüm vatandaşlarımız belediyemiz otobüslerinden ücretsiz olarak yararlanacak. Yeni eğitim ve öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel