Trabzon'da barınaklar yerle-bir oldu

Dünden beri etkisini devam ettiren soğuk hava, rüzgâr ve yağmur birçok yerde tahribat yarattı. Sahilde dalgaların yükselmesi ile Akçaabat’tan Trabzon havalimanına kadar olan bölgede kayıklar ve balıkçı barınakları adeta yerle bir oldu.Kaşüstü sahilinde de

Trabzon'da barınaklar yerle-bir oldu

Dünden beri etkisini devam ettiren soğuk hava, rüzgâr ve yağmur birçok yerde tahribat yarattı. Sahilde dalgaların yükselmesi ile Akçaabat’tan Trabzon havalimanına kadar olan bölgede kayıklar ve balıkçı barınakları adeta yerle bir oldu.

Kaşüstü sahilinde deniz dalgaları barınakları kullanamaz hale getirdi. Birçok balıkçı barınağı ve kişiye özel yerleşim yerleri zarar gördü.

Akyazı dolgu alanından dolayı denizin kabardığına işaret eden barınak sahipleri “Akyazı doluyor ama bizim de böyle yerlerimiz yıkılıyor” dediler.

3.20131204151015.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel