Trabzon'da asfalt çalışmaları

Bostancı Mahallesi'ndeki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Canalioğlu, yaptığı açıklamada, kentin altyapısına büyük önem verdiklerini belirtti. Belediye olarak kentin tüm mahallelerine eşit hizmet getirme gayreti içerisinde olduklarını anlatan Ca

Trabzon'da asfalt çalışmaları
Bostancı Mahallesi'ndeki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Canalioğlu, yaptığı açıklamada, kentin altyapısına büyük önem verdiklerini belirtti.

Belediye olarak kentin tüm mahallelerine eşit hizmet getirme gayreti içerisinde olduklarını anlatan Canalioğlu, ''Bostancı Mahallesi'nde gerek muhtarımızın bize getirdiği, gerekse de bizzat bizim gelerek tespit ettiğimiz sorunları çözme noktasında çalışmalarımız devam ediyor.

Bu kapsamda mahallede daha önce açtığımız yeni yolları asfaltlıyoruz.'' dedi.
Canalioğlu, ulaşılamayan birçok yerleşim yerine yeni yollar açarak ulaştıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

''Temel hedefimiz insanlarımızın mutluluğudur. Yıllardır yolu olmayan insanlarımızın yola kavuşma sevinçlerini gördükçe biz de mutlu oluyoruz.

Belediye olarak son 4.5 yıl içerisinde 1 milyon metrekare asfalt yol yaparken bu yatırım için 16 milyon YTL harcadık. Aynı dönem içerisinde 46 kilometre de yeni yol açtık.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel