Trabzon'da araç yangını

Trabzon'da Çömlekçi mahallesindeki tünel çıkışında 81 DT 787 plakalı aracın motor kısmında aniden yangın çıktı. Aracın yanmaya başlamasıyla araçtaki biri erkek biri bayan ve bir çocuk olmak üzere 3 kişi aracı terketti.Trabzon İtfaiyesinin hemen müdahale e

Trabzon'da araç yangını

Trabzon'da Çömlekçi mahallesindeki tünel çıkışında 81 DT 787 plakalı aracın motor kısmında aniden yangın çıktı. Aracın yanmaya başlamasıyla araçtaki biri erkek biri bayan ve bir çocuk olmak üzere 3 kişi aracı terketti.

Trabzon İtfaiyesinin hemen müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürüldü. Yol üzerinde yanan araç bir süre trafiğin kilitlenmesine neden oldu. İtfaiye ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kenara çekilerek yol tekrar trafiğe açıldı ve soğutma işlemlerinin ardından araç çekici ile kaldırıldı. Yangının motordaki bir arızadan meydana geldiği öğrenildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

 

1.20130704160358.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel