Trabzon'da altyapı temizliği

Trabzon Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, kombine kanal temizleme aracı ile kanalların yağmur ve su baskınlarına karşı rahatlıkla temizlenebildiği belirtildi. Açıklamada, Trabzon Belediyesi'ne 1,5 yıl önce alınan kombine kanal temizleme aracıyla k

Trabzon'da altyapı temizliği
Trabzon Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, kombine kanal temizleme aracı ile kanalların yağmur ve su baskınlarına karşı rahatlıkla temizlenebildiği belirtildi.
 
Açıklamada, Trabzon Belediyesi'ne 1,5 yıl önce alınan kombine kanal temizleme aracıyla kanallardaki çakıl, kum ve benzeri materyallerin rahatlıkla temizlendiği ifade edilerek, şunlar kaydedildi:
 
"Yaklaşık 1 milyon liraya alınan kombine kanal temizleme aracı sayesinde klasik faun ve vidanjörle yapılamayan hizmetler rahatlıkla yapılarak kanallar sürekli açık halde tutuluyor. Çok güçlü ve modern bir teknolojiye sahip kombine kanal temizleme aracı Trabzon Belediyesi'nin hizmetlerinin dışında gelen talepler doğrultusunda ilçelere de gönderiliyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel