Trabzon'da acı olay! Öz yeğenini...

Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Özdemirci Karpuzlu Köyü’nde meydana gelen feci olayda, Muzaffer Akbulut taksi ile köy yolundan evine inerken arabanın frenleri boşaldı ve duramayarak akrabası olan Bekar Akbulut’un evinin bahçesine girdi.Muzaffer Akbulut

Trabzon'da acı olay! Öz yeğenini...

Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Özdemirci Karpuzlu Köyü’nde meydana gelen feci olayda, Muzaffer Akbulut taksi ile köy yolundan evine inerken arabanın frenleri boşaldı ve duramayarak akrabası olan Bekar Akbulut’un evinin bahçesine girdi.

Muzaffer Akbulut’un Almanya’dan, eşi ve çocuğuyla tatile gelen Haydar Akbulut isimli akrabasının 6 yaşındaki Alican Akbulut isimli çocukları tam bu sırada bahçede oynuyordu. Duvarın arkasında oynayan kendi yeğeni Alican’ı fark edemeyen Muzaffer Akbulut aracı durdurabilmek için bahçenin duvarına girdi. Yıkılan duvara ait beton bloklar Alican Akbulut’un üstünde devrilerek ölümüne neden oldu.

Betonu kaldırdı ama çoktan ölmüştü

Yakın akrabalardan Osman Akbulut, olayı görür görmez koştu ve çocuğu beton bloğun altından aldı. Ancak betonu kaldırdığında Alican’ın cansız bedeniyle karşılaşan Osman Akbulut hemen 112 acil servis ekiplerine ve jandarmaya haber verdi. Aracın sürücüsü Muzaffer Akbulut ise şok geçirerek uzun süre araçtan inemedi ve sonrasında da Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri akraba ve komşuları olay yerinden uzaklaştırıp incelemelerde bulundu. Alican Akbulut’un cansız bedeni, ölüm nedeninin belirlenmesi için jandarma ekipleri tarafından Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel