Trabzon'da AB toplantısı

Beşikdüzü Kaymakamlığı konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Trabzon AB Projeleri Comenius sorumlusu Eda Tiryaki, programın temel amacının, okul eğitimi alanında Avrupa ülkeleriyle işbirliği yaparak eğitimde kaliteyi artırmak v

Trabzon'da AB toplantısı
Beşikdüzü Kaymakamlığı konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Trabzon AB Projeleri Comenius sorumlusu Eda Tiryaki, programın temel amacının, okul eğitimi alanında Avrupa ülkeleriyle işbirliği yaparak eğitimde kaliteyi artırmak ve kültürel diyaloğu sağlayarak dil öğrenimini teşvik etmek olduğunu söyledi.

İskenderpaşa İlköğretim Okulu öğretmeni Gülçin Aksoy ise program kapsamında hazırladıkları örnek projenin sunumunu gerçekleştirdi.

Toplantıya Beşikdüzü Milli Eğitim Şube Müdürü Selçuk Kahyaoğlu, Beşikdüzü ve Şalpazarı ilçelerinde görevli okul yöneticileri ile öğretmenler katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel