Trabzon'da 870 öğrenciye ücretsiz kurs

Trabzon Belediyesi üniversiteye hazırlanan öğrencilere katkıda bulunmak amacıyla ücretsiz olarak düzenlediği 4’cühazırlık kursunda eğitim ve öğretim tüm hızıyla devam ediyor.Trabzon Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa gerçekleştirdikleri ve

Trabzon'da 870 öğrenciye ücretsiz kurs

Trabzon Belediyesi üniversiteye hazırlanan öğrencilere katkıda bulunmak amacıyla ücretsiz olarak düzenlediği 4’cühazırlık kursunda eğitim ve öğretim tüm hızıyla devam ediyor.

Trabzon Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa gerçekleştirdikleri ve Belediye sahil teknik hizmetleri eski binasında devam eden kursta 870 öğrenci ücretsiz olarak üniversiteye hazırlanıyor.

Hafta içi ve hafta sonları düzenlenen ve kursta 31 öğretmen görev yaptığı kurslara katılan öğrenciler kendilerine sağlanan imkânlardan dolayı oldukça mutlu olduklarını ifade ederek, kursu düzenleyen Trabzon Belediyesi ve il milli eğitim müdürlüğüne teşekkür ettiler.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bu yıl 4’cisini düzenledikleri ücretsiz hazırlık kursuna 870 öğrencinin katıldığını belirterek, belediye olarak eğitime katkı vermeyi bundan sonra da sürdüreceklerini söyledi.

Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenledikleri üniversite hazırlık kurslarının Trabzon'daki yardımlaşma ve dayanışma duygusunun ne kadar ileri düzeyde olduğunu ortaya koyması açısından çok önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Gümrükçüoğlu, ''Sosyal sorumluluk anlayışı ile düzenlediğimiz bu kurslara katılan gençlerimizin çok iyi eğitim alarak üniversiteye gireceklerine yürekten inanıyorum. Hiçbir mahallemize ve hiçbir ailemize hiçbir ayrım gözetmeksizin düzenlediğimiz üniversite hazırlık kursumuzda gençlerimize en iyi eğitimi vermenin gayreti içerisinde olacağız" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel