Trabzon'da 13 fabrika kapandı

Türkiye'de dalga dalga yayılan ekonomik kriz yavaş yavaş etkisini hissettirmeye başladı, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nde 13 fabrikanın Türkiye'deki krizden etkilendiği gerekçesiyle faaliyetlerini durdurduğu öğrenildi. Ekonomik kriz Trabzon Arsin

Trabzon'da 13 fabrika kapandı
Türkiye'de dalga dalga yayılan ekonomik kriz yavaş yavaş etkisini hissettirmeye başladı, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nde 13 fabrikanın Türkiye'deki krizden etkilendiği gerekçesiyle faaliyetlerini durdurduğu öğrenildi.

Ekonomik kriz Trabzon Arsin Organize Sanayi (OSB) Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikaları da bir bir vurmaya başladı, fabrika sahipleri iş yapamadığı gerekçesiyle, yaşanan ekonomik sıkıntıdan dolayı fabrikalarını bir bir kapatmaya başladı

Aldığımız bilgiye göre Arsin Organize sanayi (OSB) farklı sektörlerde faaliyet göstermekte olan 13 firmanın Dünyadaki devam eden krizden etkilenerek faaliyetlerini durdurma kararı aldığı öğrenildi. 13 fabrikanın kapatılmasıyla 100-150 işçinin de işsiz kaldığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel