"Trabzon'a şükran borçluyum"

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Jandarma Karakolu'na teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan ve bir ayağını kaybeden gazi piyade onbaşı Bayram Yıldırım, Trabzon İl Genel Meclisi toplantısına katıldı. Meclis toplantısına davet edilen ve mecli

"Trabzon'a şükran borçluyum"
Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Jandarma Karakolu'na teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan ve bir ayağını kaybeden gazi piyade onbaşı Bayram Yıldırım, Trabzon İl Genel Meclisi toplantısına katıldı.

Meclis toplantısına davet edilen ve meclis çalışmalarını takip eden Aktütün gazisi Bayram Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, gazi olduğu için onurlu olduğunu ifade ederek, ''Trabzon'a da şükran borçluyum. Kendimi hiç yalnız hissetmedim. Herkes beni sahiplendi. Yetkilisinden halkına kadar herkesin bu yakın ilgisi beni hayata bağlıyor'' dedi.

Gazi Yıldırım, aralık ayı içinde Ankara'ya gideceğini ve GATA'da bacağına protez takılmasına yönelik tedavi göreceğini kaydetti.

Meclis Başkanı Haydar Revi ise Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne karşı tarihin derinliklerinden günümüze kadar devam eden süreçte her zaman şehitler ve gaziler verildiğini belirterek, ''vatanı böldürmeyeceğiz. Bu konuda da Türk milleti üzerine düşeni yapacaktır'' diye konuştu.

Gazi Bayram Yıldırım'a, İl Genel Meclisi üyeleri tarafından çeşitli hediyeler verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel