Trabzon'a okuma yazma kursu

Bölümlü Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda kursun açılması nedeniyle düzenlenen törene Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Bölümlü Belediye Başkanı Faruk Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldız, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Okutan ile öğretme

Trabzon'a okuma yazma kursu

Bölümlü Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda kursun açılması nedeniyle düzenlenen törene Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Bölümlü Belediye Başkanı Faruk Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldız, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Okutan ile öğretmenler, öğrenciler ve kursiyerler katıldı.


Sonel, burada yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın direktifleri doğrultusunda başlatılan okuma yazma kampanyasını, Bölümlü beldesinde açılan kursla başlattıklarını söyledi.


Hala ilçe merkezi ve köylerinde okuma yazma bilmeyen vatandaşların olduğunu, ancak okur yazar olmayan tek bir vatandaş kalmayana kadar bu işe önem verip sorunu kökünden halledeceklerini ifade eden Sonel, ''İleride bu ve buna benzer kurslara daha çok önem vereceğiz. Özellikle milli eğitim camiasıyla yapacağımız çalışmalarda öğretmenlerimize büyük iş düşecek. Tabii ki en büyük görev de Of halkına düşecektir'' dedi.


Of ailesi olarak birlik ve beraberlik içerisinde 'biz' fikri ile güzel işler yapacaklarına inandığını belirten Sonel, bu kapsamda kurslara katılıp okuma yazma öğrenen vatandaşları teşvik etmek amacıyla ''öğren okuma yazmayı al altınlı diplomayı'' sloganıyla kendilerine küçük bir hediye vereceklerini söyledi.


Sonel, ayrıca kurs bitiminde başarılı öğretmenlere de takdir ve şükranlarını sunacaklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel