Trabzon'a bir hastane sinyali geldi

İstanbul, Ankara, Antalya, İzmit ve Gaziantep'te 6'sı tam teşekküllü toplam 11 hastane ile hizmet veren Dünyagöz, yurt dışında Hollanda, Almanya, Belçika, İngiltere ve Arnavutluk'taki kliniklerine yenilerini ekleyecek. Önümüzdeki dönemde yurt dışında açac

Trabzon'a bir hastane sinyali geldi

İstanbul, Ankara, Antalya, İzmit ve Gaziantep'te 6'sı tam teşekküllü toplam 11 hastane ile hizmet veren Dünyagöz, yurt dışında Hollanda, Almanya, Belçika, İngiltere ve Arnavutluk'taki kliniklerine yenilerini ekleyecek. Önümüzdeki dönemde yurt dışında açacağı yeni hastanelerle geniş bir coğrafyaya yayılmayı hedefleyen Dünyagöz Hastaneler Grubu, bu çerçevede Londra, Moskova, Kiev ve Tahran'da yeni hastane açacak. Hastanelerin 2012 yılında faaliyete geçmesi planlanıyor. Zincire eklenecek Almanya ve Bahreyn hastaneleri ise bu yıl içinde hizmete açılacak.

Dünyagöz Hastaneler Grubu Uluslararası İlişkiler Grup Müdürü Gökhan Yuğrucu, 2010 yılında 22 bin yabancı hastayı tedavi ettiklerini, yeni açılacak hastanelerle 2011 yılında bu sayıyı 50 bine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Dünyagöz olarak 2000 yılından beri sağlık turizmine yatırım yaptıklarını belirten Yuğrucu, "Avrupa'da 6 tane kliniğimiz var. Bunun yanında yeni klinik ve hastane yatırımlarımız devam ediyor. Almanya'daki hastane yatırımımız bu sene içinde faaliyete geçecek. Londra, Tahran, Moskova ve Kiev'de de hastane projemiz var. Bahreyn'de bu sene içinde franchise hastanemiz açılacak. " bilgilerini verdi. Yurt dışındaki hastane yatırımlarının ilk etapta 100 milyon doları bulacağını kaydeden Yuğrucu, en büyük hedeflerinin dünyanın önemli başkentlerinde birer Dünyagöz Hastanesi açmak olduğunu dile getirdi. Yuğrucu, Makedonya, Arnavutluk, Sudan ve Dubai'den de yatırım daveti aldıklarını aktardı. Yurtiçi yatırımları hakkında da bilgi veren Yuğrucu, "Bu yılın ilk yarısında Adana, Samsun ve Pendik hastanelerimiz hizmete açılacak. Bunun yanında İzmir, Denizli, Bursa, Eskişehir, Edirne, Kayseri ve Trabzon'da da hastane açmayı planlıyoruz. " dedi.

Yabancı hastaların genellikle Türkiye'ye uçakla 4-5 saat mesafedeki ülkelerden geldiğini kaydeden Yuğrucu, şöyle devam etti: "Almanya, Hollanda, Belçika, İngiltere ve İskandinav ülkeleri en büyük pazarımız. Ortadoğu, Orta Asya, Rusya ve Ukrayna'dan da ciddi sayıda hasta geliyor. " Gökhan Yuğrucu'nun verdiği bilgilere göre Dünyagöz, dünyanın 107 ülkesinden yılda ortalama 22 bin hasta ağırlıyor. Bunlar arasında Brezilya, Uganda gibi uzak ülkeler de yer alıyor. Yabancı hastalar, daha çok lazer göz tedavisi, katarakt, keretakonus, retina, göz estetiği, kornea nakli için geliyor. Bunun yanında Irak'tan bombalamalar sonucu gözüne yabancı madde kaçmış veya gözünde ağır hasarlar oluşmuş hastalar da geliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler