Trabzon Yenicuma'da Yangın

Trabzon'da bir binanın çatı katında çıkan yangın maddi hasara yol açarken, yangını söndürmeye çalışan bir itfaiye eri dumandan zehirlendi.Edinilen bilgiye göre, Yeni Cuma Mahallesi Nemlioğlu Sokak'ta bugün öğle saatlerinde 4 katlı bir binanın çatı katında

Trabzon Yenicuma'da Yangın

Trabzon'da bir binanın çatı katında çıkan yangın maddi hasara yol açarken, yangını söndürmeye çalışan bir itfaiye eri dumandan zehirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Yeni Cuma Mahallesi Nemlioğlu Sokak'ta bugün öğle saatlerinde 4 katlı bir binanın çatı katında belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın sonucu evin çatı katı tamamen yanarken, çevre sakinleri korku dolu anlar yaşadı.

Trabzon Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında bir itfaiye eri ise dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, maddi hasarın meydana geldiği yangınla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel