Trabzon Tek Ses Oldu

Trabzon İl Genel Meclisi'ndeki AK Parti, CHP, MHP, ANAP ve DP temsilcileri ortak bir açıklama yaparak 60. Hükümet'te AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak'ın yeniden Bayındırlık ve İskan Bakanı olarak yer almasını memnuniyetle karşıladıklarını be

Trabzon Tek Ses Oldu

Trabzon İl Genel Meclisi'ndeki AK Parti, CHP, MHP, ANAP ve DP temsilcileri ortak bir açıklama yaparak 60. Hükümet'te AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak'ın yeniden Bayındırlık ve İskan Bakanı olarak yer almasını memnuniyetle karşıladıklarını belirterek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ettiler.

İl Genel Meclisi üyelerinden AK Parti'den Mehmet Öztürk, CHP'den Sedat Gözaçan, MHP'den Halil Kul, ANAP'tan Recep Çebi ile DP'den Cemil Mangan imzalı bildiride 60. Hükümet'te, Trabzon'dan iki tane bakanın olmasının sevindirici bir gelişme olduğu belirtildi. Bildiriyi söz konusu il genel meclisi üyeleri adına İl Genel Meclisi Başkanı Muhammet Balta okudu. Balta'nın okuduğu bildirinin sonunda bütün meclis üyeleri bildiriyi alkışladı. Söz konusu yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Yeni kurulan 60. Hükümet'te, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı'nın şehrimizin bütün insanlarını kucaklayan, sevilen, saygı gösterilen, herkese eşit mesafede yaklaşan, siyasi anlayışı ile çağdaş ilkeli politik bir duruş sergileyen milletvekilimiz sayın Faruk Nafiz Özak'ın 59. hükümette olduğu gibi yeniden görevinde kalması, aynı zamanda hemşehrimiz olan sayın Mustafa Sayit Yazıcıoğlu'nun da devlet bakanlığına atanarak görev alması bir sevinç kaynağıdır. Trabzon İl Genel Meclisi olarak Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bu atamalarından dolayı teşekkür ediyor sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler