Trabzon Sürmene cinayeti

Trabzon'un Sürmene ilçesinde, 7 Ocak 2008 tarihinde eşi ve 6 çocuğunu silahla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Hasan D.'nin 8. duruşmasında da karar çıkmadı. Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmada, tutuklu sanık Hasan D. hazır bulundu

Trabzon Sürmene cinayeti

Trabzon'un Sürmene ilçesinde, 7 Ocak 2008 tarihinde eşi ve 6 çocuğunu silahla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Hasan D.'nin 8. duruşmasında da karar çıkmadı.

Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmada, tutuklu sanık Hasan D. hazır bulundu. 'Kasten 7 kişiyi öldürmek' suçundan yargılanan Hasan D. için şuur tetkik yönünden İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan beklenen raporun gelmediği görüldü. Hasan D. ifadesinde "Ben yüce mahkemenin adaletine güveniyorum. Bu nedenle mahkemenin adil karar vereceğine inanıyorum. Mahkemeye saygılar sunuyorum" dedi.

Mahkeme heyeti, sanık Hasan D.'nin tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 14 Ocak 2009 tarihine erteledi.

Trabzon'un Sürmene ilçesi Soğuksu Mahallesi'nde 7 Ocak 2008 akşamı meydana gelen olayda, Hasan D.'nin eşi Hashatun ile çocukları Emrullah (14), Hasan (7), Nurten (3), Havva (16), Coşkun (18) ve Melek D. (20) silahla vurularak öldürülmüştü.

Olayın zanlısı olduğu iddia edilen Hasan D., kaçtığı Armutlu köyünde boş bir evde güvenlik güçleri tarafından yakalanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel