Trabzon şehidini yaşatıyor

Trabzon Belediye Meclisi 5 Eylül 2008 tarihinde Şırnak'ın Güneyçam Köyü yakınlarında teröristlerin yola döşediği mayının patlaması sonucu şehit düşen uzman çavuş Mustafa Aliyazıcıoğlu'nun ismi evinin bulunduğu mahalledeki bir sokağa verildi. 3 Nolu Erdoğd

Trabzon şehidini yaşatıyor

Trabzon Belediye Meclisi 5 Eylül 2008 tarihinde Şırnak'ın Güneyçam Köyü yakınlarında teröristlerin yola döşediği mayının patlaması sonucu şehit düşen uzman çavuş Mustafa Aliyazıcıoğlu'nun ismi evinin bulunduğu mahalledeki bir sokağa verildi.

3 Nolu Erdoğdu mahallesinde düzenlenen törene şehit uzman çavuşun eşi Asiye, kızları İrem (12) ve Ceren (11) Aliyazıcıoğlu ile yakınları katıldı. Şehit Mustafa Ali Yazıcıoğlu ismini taşıyan tabelayı Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ile Şehit Uzman Çavuş Mustafa Aliyazıcoğlu'nun kızı Ceren birlikte takarken, şehit ailesine belediye tarafından bir plaket verildi. Duygulu anların yaşandığı törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, “Burada bir vefa duygusu içerisinde toplandık. Trabzon Belediyesi olarak şehit adlarının yaşatılmasına büyük önem veriyoruz. Bu doğrultuda 2004 yılından beri 7 ayrı cadde ve sokağa şehit isimlerini vererek onları ölümsüzleştirdik. Şimdi burada yakın zamanda şehit verdiğimiz Mustafa Aliyazıcıoğlu'nun isminin bu sokağa verilmesi dolayısıyla toplanmış bulunuyoruz” dedi.

Öte yandan bin 721 cadde, sokak ve bulvar bulunan Trabzon'da bugüne kadar 27 cadde ve sokağa şehit adı verilirken, 2004 yılından bugüne kadar da 7 şehit adı cadde ve sokaklara verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel