AKP Kaşüstü adaylarını tanıttı

AK PARTİ KAŞÜSTÜ'NDE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI AK Parti Kaşüstü Belde Teşkilatı, Belediye Başkan aday adaylarını düzenlediği bir törenle tanıtarak adeta gövde gösterisi yaptı. Kaşüstü Beldesi'ndeki Hatipoğlu Tesisleri'nde düzenlenen belediye başkanı aday aday

AKP Kaşüstü adaylarını tanıttı
AK PARTİ KAŞÜSTÜ'NDE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
AK Parti Kaşüstü Belde Teşkilatı, Belediye Başkan aday adaylarını düzenlediği bir törenle tanıtarak adeta gövde gösterisi yaptı.
Kaşüstü Beldesi'ndeki Hatipoğlu Tesisleri'nde düzenlenen belediye başkanı aday adayı tanıtım töreninde Belde Teşkilat Başkanı Muhammet Bülbül, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri aday adayları ve çok sayıda da partili hazır bulundu.
AK Parti'den Kaşüstü Belediye Başkanlığı'na aday olabilmek için 4 aday adayının bu işe talip olmuş olduğunu ifade eden Muhammet Bülbül, Kaşüstü, AK Parti Belediye Başkan aday adaylarının; Jeoloji Mühendisi Davut Ayyıldız, AK Parti Kurucu Belde Başkanı İbrahim İrtem, İnşaat Mühendisi Hüseyin Doğan ve Eğitimci Nuh Eren olduğunu söyledi.
“Hepside birbirinden değerli olan bu arkadaşlarımız Kaşüstü'nde belediye başkanlığını yapabilecek bilgi, birikim ve donanıma sahiptirler” diyen Muhammet Bülbül, “Bizim teşkilat olarak aday adaylarımıza güvenimiz tamdır. Halkın içinden gelip halkla kucaklaşan bu aday adaylarımızla beraber şu an burada olan bu birlikteliğimizi 29 Mart'a kadar artırarak devam edecektir. Bu aday adaylarımızdan bir tanesi bizim adayımız olacaktır ama dışarıda kalan diğer aday adaylarımızda seçim süreci boyunca sanki kendileri de bir adaymış gibi çalışarak adayımıza tam destek vererek AK Parti olarak Kaşüstü'nde belediye seçimlerini kazanmak için hep birlikte var gücümüzle çalışacağız. Bu birlikteliğin güvencesini de aday adaylarımızdan almış bulunuyoruz” dedi.

KAŞÜSTÜ'NÜ AK ÜSTÜ BİZ YAPACAĞIZ
Kaşüstü'nde AK Parti olarak belediye seçimlerini kazanmanın artık kendileri için bir mecburiyet haline gelmiş olduğunu da vurgulayan Muhammet Bülbül, “AK Parti Hükümeti tarafından Kaşüstü Beldesi'ne kazandırılan hizmetlerin arkasına sığınarak Kaşüstü'nde Belediye Başkanlığı yapan ve hazıra konan bir belediye başkanı bulunmaktadır. Kaşüstü'nün son beş yılı mevcut Belediye Başkanı Mustafa Çam tarafından adeta heba edilmiştir. Kaşüstü'nde bugün insanların yürüyebileceği bir kaldırımın bile olmadığını söylemem sanırım bunun için yeterli olacaktır” diye konuştu.
AK Parti iktidarıyla Türkiye'de, hatta Kaşüstü Beldesi'nde siyaset ve hizmet anlayışının da değişmiş olduğunu belirten Muhammet Bülbül, AK Parti iktidarıyla Kaşüstü Beldesi'ne kazandırılan bazı yatırımları da şöyle sıraladı; “ Bu değişim neticesinden beldemizde nasibini fazlasıyla almıştır. Dünya Ticaret Merkezi ve bünyesindeki Novotel ve Cevahirler İş Merkezi, 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Adliye Sarayı ve daha birçok hizmeti AK Parti iktidarında Kaşüstü Beldemiz görmüştür. Ama yine de bunları yeterli görmüyoruz. Kaşüstü'nü Ak üstü biz yapacağız. Hizmetlerimiz aratarak devam edecektir.”

BİZ GÜCÜMÜZÜ HALKIMIZDAN ALIYORUZ
AK Parti Kaşüstü Belde Teşkilat Başkanı Muhammet Bülbül konuşmasını şöyle tamamladı; “Yaklaşan yerel seçimlerde AK Parti olarak Kaşüstü'nde bir belediye başkanı adayı ile seçime girerek belediye başkanlığını kazanmak için var gücümüzle çalışacağız. Bunu başaracak gücümüz var. Biz bu gücüde Kaşüstü'nde oturan halkımızdan alıyoruz. Bu seçimlerde tüm halkımızın oylarına talibiz. Kaşüstü'nde seçim süresi boyunca bizim izleyeceğimiz politika mevcut belediye başkanının ne yapacağı değil, bizim AK Parti olarak seçimi kazandıktan sonra ne yapacağımız üzerine kurulu olacaktır. Son 5 yılı heba olan Kaşüstü halkı 29 Mart günü buna dur diyerek seçimlerde tercihini AK Partili Belediye Başkanından yana kullanarak Kaşüstü'nde yeni bir dönemi başlatacaktır. Buna canı gönülden inanmaktayız.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel